Ferenczi István

Önkormányzati képviselő, emberjogi képző és csoportsegítő, a kerékpárok bolondja és az Átalakulás Hálózata trénere vagyok.

Pedagógusként széles körű tapasztalatot szereztem számos színtéren: állami, alapítványi és egyházi fenntartású iskolákban éppúgy megfordultam, mint az üzleti szférában.

Képzői pályámat szabadtéri csapatépítő programokon kezdtem, emberi jogi képzőként folytattam. Jelenleg az egyik legizgalmasabb kérdésnek a lakóközösségi szintű önszerveződést tartom. Ebben veszek részt a lakóhelyemen, és az Átalakulás képzőjeként ehhez igyekszem hozzásegíteni azokat, akik hasonló utakat keresnek. 2014- óta Kispest önkormányzati képviselő vagyok, zöld tanácsnok. A Határ úti Kiserdővédő kampány egyik kezdeményező vagyok, ellenezünk a kormány terveit, a 2X2 sávos út épitését a Kiserdőben.

Szeretem hallgatni, meghallgatni az embereket. Szeretek másokra figyelni, emberi közösségeket működés közben megfigyelni. A benyomásaimat, megfigyeléseimet csoportsegítőként azzal a szándékkal csatolom vissza, hogy az embereket saját kitűzött céljaikhoz közelebb vigyem.