2017. már 17.

12 hónapos EVS lehetőség Portugáliában, Sao Luis átalakuló városkájában.

 

 A Portugál GAIA Alentejo Egyesület, Sao Luis átalakuló városában két önkéntest várnak az  EVS (Európai Önkéntes Szolgálat) programjukra. 
A jelentkezőknek 18-30 év közöttieknek kell lenniük és a program 12 hónapig - 2017 november 1 től 2018 oktober 31. -éig- tart. Ez egy nagyobb program része, amiben 6 önkéntes fog részt venni.  
A helyszín Sao Luis egy 2000 fős vidéki település dél Portugáliában, egy nemzeti park mellett fekszik és nagyon közel van az óceán. 

 A környezet és a fenntartható közösségek nevű program idén főleg a permakultúrára és a helyi termékek és fogyasztás kérdés köré fog fokuszálni. Erre a programra egy  önkéntest várnak, aki a GAIA szervezet - illetve egyéb helyi szervezet, egyesület - munkáját, tevékenységét fogja segíteni. 

Olyan jelentkezőt várnak aki érdeklődik a ökológiai élet iránt és globálisan gondolkodik de lokálisan cselekszik. Szeretne  élni egy kis, vidéki közösségben egy évig. Szeretne tanulni portugálul. Aktív a saját közösségében és szeretne tapasztalatot szerezni egy egyesület munkájában és szívesen készít digitális anyagokat. 

Az ifjúság nevű programra egy önkéntest várnak és az önkéntesnek érdeklődni kell a fentiek mellett a digitális média világára. Videó, fotó és egyéb audio - vizuális anyagokat kell készítsen és az egyesület közösségi oldalainak szerkesztése is a feladatai között lesz. 

Bővebb információ angolul:

https://gaiaalentejo.files.wordpress.com/2017/03/vagas-sve_2017_en.pdf
https://gaiaalentejo.wordpress.com/2017/03/13/open-evs-vacancies/
https://www.facebook.com/SVE-GAIA-Alentejo-183468988491962/

Portugál vagy angol nyelvű fényképes önéletrajzot és motivációs levelet várnak a juventude@cm-odemira.pt  címre 
Jelentkezési határidő: 2017. Március 22.