A zöldgömb fesztiválon találkozünk!

Időpont: 
szombat, 2017, október 14 - 10:30 - 20:30
Helyszín: 
Akvárium Budapest

Idén először kerül megrendezésra a Földgömb Alapítvány iszervezésében a Zöldgömb Fesztivál október 14-én, ahol az Átalakuló Közösségekkel is találkozhattok majd a kiállítók között.

Mi is az a Zöldgömb fesztivál?

Egy a Felfedezők Napjához hasonló, ám témájában a fenntartható életmódra, gazdaságra fókuszáló, szórakoztató, ismeretterjesztő, családi fesztivál. Téma lesz a múlt, a jövő és a KÖZÖSSÉG. Bővebben a fesztivál honlapján olvashattok a programról és az előadókról. Amit még jó tudni: a látogatóknak a részvétel ingyenes!

7 próba

A rendezvény része a 7 próba játék, ahol a különböző szervezetek megismerése közben egy-egy feladatot kell megoldani,egy pecsétért cserébe. Aki összegyűjti a pecséteket a szervezetek által felajánlott ajándékokkal gazdagodhat. Mi is a 7 próba egyik állomása is leszünk! Nálunk egy pecsétért az átalakuló közösségek puzzle-t kell majd összerakni: játék közben megismerhetitek, miből áll az Átalakuló Közösségek munkája. Ahogy a kis darabokból egész lesz, úgy épül fel egy közösség is.

Előadások

A fesztivál során rengeteg érdekes előadást hallhattok majd. Köztük lesz közösségi energetika témában Szalkai Lörincz Ági, az Átalakuló wekerle egyik aktivistája is, aki 16:30-tól tart majd előadást az energiafüggetlen kisközösségekről: