Mester Attila

Mester Attila, Profilantrop, szociális, kulturális, közösségi, digitális, fenntarthatósági projektek

A Profilantrop munkatársa, kulturális és vizuális antropológus.

10 éves tapasztalattal rendelkezem a civil szférában, főként szociális, kulturális, közösségi, digitális, fenntarthatósági projektekben dolgoztam. Fő érdeklődési területem a társadalmi és környezeti szempontok integrált megközelítése és ezek ötvözése konkrét gyakorlati technológiákkal, amelyek bekapcsolják a közösség erőforrásait. Munkám során azokat a helyzeteket részesítem előnyben, amikor a problémákban közvetlenül érintettekkel közösen dolgozunk a megoldásokon, mellérendelő viszonyok közt, egymás tapasztalatait, értékeit, hozzájárulását kölcsönösen értékelve és figyelembe véve.

A sokféleséget nemcsak kulturális, vagy környezeti szempontból tartom fontosnak, a munkában is szeretem a változatos feladatokat, például: képzések tartása, közösségi barkácsolás, brikettprés-tervezés, projektmenedzsment, IT-megoldások, előadások, beszélgetések facilitálása, programszervezés.

A KKA projektben programkoordinátori feladatokat látok el, és a „megfelelő technológia” témával foglalkozom.  Közösségi mentorként is feladatot vállaltam.

Elérhetőségek: 
Magyarország
HU